Carrie Cooper: A szemtanú

szemtanu

Lili Green kezdetben olyan lány, mint mindannyiunk. Dolgozik, éli az életét, és távoli helyekről, felfedezésre váró kultúrákról és új emberek megismeréséről álmodozik. Aztán egy véletlennek korántsem mondható esemény miatt egészen más célja lesz az útjának: a menekülés.
Innentől pedig a kalandokra vágyó lány, olyan helyzetekben találja magát, ami legmerészebb álmait is felülmúlja. De még ebben a veszélyekkel teli életben is rátalál a szerelem, ami megváltoztatja az egész életét, sőt az addig alkotott világképe is átalakul. De, hogy mi lesz ennek a korántsem hétköznapi utazásnak a vége, és vajon mi vár még Lilire? Megtudhatod, ha elolvasod az Álomgyár kiadó gondozásában megjelent regényt!

Még életemben nem olvastam ehhez hasonló könyvet, az első oldaltól az utolsóig igazi kaland. Rögtön érezni lehet, ahogy elkezded, hogy tele lesz akcióval, feszültséggel, de amint egyre beljebb érsz a sztoriban rájössz, hogy sokkal többet kapsz, mint amit vártál.

A szépen kidolgozott cselekmény, a minden apró részletre kiterjedő figyelem és az írói tehetség mind egy tökéletes alkotást eredményeznek, ami joggal került a boltok polcaira a poros fiók helyett.


Ennek a könyvnek igenis meg kellett jelennie, mert eszméletlen. Végig magához láncol, és közben azon agyalsz, hogy mi lesz a vége, megússzák az egészet vagy valaki odavész, Lili kivel jön össze, elkapják- e a Kaszást? és így tovább. Akkora csavarok vannak benne, hogy szerintem ember nincs, aki kitalálja, mi lesz a következő lépés. Jól megformált karakterek, tökéletes párbeszédek jellemzik.
Carrie Cooper első könyve, rögtön elnyerte az olvasók tetszését, ami hatalmas dolog egy bemutatkozó írónál. Gratulálok!
Olyan természetességgel és információáradattal tárja elénk a maffia életét és Lili lelki állapotát, hogy szinte azt gondolod olvasás közben, tényleg ott volt és az élményeit meséli el.
Kicsit visszatérve Lili karakterére, ha belegondolok, hogy ilyen helyzetben mit tenne az emberek többsége, vagy, hogy én mit tennék, akkor azt érzem, Lili egy nagyon erős nő. Sőt, erősebb, mint amit elképzel magáról.
A szemtanú egy ízig-vérig fordulatos és izgalmas krimi, és ha így halad tovább az írónő, akkor ő lehet a krimi magyar királynője!
Ti olvastátok már a könyvet, hogy tetszett? Ha még nem, akkor ne habozzatok tovább, nem fogtok csalódni!
Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s