Julia Lewis Thomson: Többek sorozat

hgcvbnkl

Hónapok óta szemezgettem ezzel a könyvvel, de valahogy mindig elkerültük egymást. Aztán pár hete egy véletlen találkozásnak köszönhetően magától az írónőtől kaptam meg a két kötetet. Kíváncsi voltam, milyen történet fog elém tárulni.

Egy sorozatról van szó, mégis két különálló könyvet foghatunk a kezünkben. Az egyik regényben megismert mellékszereplő kerül a középpontba a másik kötetben. Ez egy jó ötlet, mert őt is jobban megismerheti az olvasó, és a karakterének megfelelően másabb hangulata is van.

 

lojhgcvbnm

 

Többek által

“Anna mély érzésű lány, aki szeretetre vágyik. Igazán megérdemelné, hogy boldog legyen. A Defektesek dobosa, András megadja neki mindazt, amire szüksége van: szerelmet, nyugalmat és boldogságot. De vajon mindez az övé lehet anélkül, hogy megjárná a poklot? Annának nem adatik meg a könnyebbik út
Az élet tragédiák sorozata. Anna, amikor már mindent elveszített, ráébred, hogy választania kell: hagyja, hogy végleg maga alá temesse az önsajnálat, vagy belekapaszkodik egy halvány napsugárba, és elhiszi, hogy az rá ragyog.
Vajon Anna képes szembe nézni saját félelmeivel, és megleli azt, amiért érdemes küzdenie? Lesz-e elég bátorsága újra szeretni és az új szerelemért áldozatokat hozni? Tud-e küzdeni egy olyan férfi szerelméért, akivel a kapcsolatát mindenki helyteleníti? Vagy engedi, hogy mások irányítsák, azt remélve, hogy így nem érheti több fájdalom?”

Jól indul, és bár sejteni lehet, hogy történik majd egy tragédia Andrással, mégis szívesen olvastam azokat a részeket, amikben Anna mellett volt. Igazi regény álompasinak is beillene, ezért is sajnáltam, hogy nem maradt a lánnyal. És, hogy nem lettek részletesebbek azok a részek, amikor meghódítja Annát. Ez a hiányérzet a tragédia után is megvolt, nekem egy kicsit több kellett volna abból a fájdalomból, amit a lány érzett. Hogyan áll fel, hogyan birkózik meg vele? Illetve még az is furcsa volt, hogy nem tudom, hol játszódik a sztori, amikor nem Budapesten. Lehetséges, hogy csak én mulasztottam el, de ezt jó lett volna tudni.
Az Andrisos részek nagyon tetszettek, viszont Tamást akárhogy próbáltam, nem sikerült megszeretnem.

Egyébként egy jó kis sztorit kapunk.

 

jhgcvbn

 

Többek szerint

“Te ​melyiket választanád: a bosszút vagy a szerelmet?
Többek szerint felelőtlen nőcsábász vagyok, aki magasról tesz az érzelmekre, és képtelen kötődni egy másik emberi lényhez. Ilyennek lát mindenki, mert az életstílusommal ezt hitetem el velük. Bulik, nők, zene… ez határozta meg az életemet egészen addig, amíg nem találkoztam Nastyával.
Igazi rockernek tartom magam. Olyan helyről jöttem, ahol a bűn a mindennapok része. Hiába szántak nekem különb életet, talán soha nem tudok kilépni a múltam árnyékából. Különösen úgy, hogy az orosz maffia látóterébe kerültem.
Zsák a foltját, szokták mondani, és az enyém egyértelműen Nastya, aki a legnagyobb természetességgel táraz, céloz és lő. Ráadásul úgy hajt át motorral a piroson, mint a rosszfiúk a csajokon.”

Már az a tény, hogy váltott szemszögből láthatjuk a történteket, megadja a hangulatot. Maxim a budapesti megszokott közegből, egy igazi kalandos világba csöppen, és kiderülnek a múltjából eredő titkok

Bevallom, ezt a könyvet jobban szerettem, mint az elsőt. Nem tudhatod, hogy mi lesz a következő lépés,  mi lesz a vége.


Izgalmas, rejtélyes, veszélyes.Várom a befejező részt, amiről nem tudom, hogy miről fog szólni, de azt sejtem, hogy Borisz még visszatér. Mert kissé könnyű lenne, ha így kerülne ki a képből.

Ami pedig az írónőt illeti, remekül forgatja a szavakat. Sok elsőkönyves írónál érezni, hogy van még hova fejlődni. De Julia Lewis Thomson olyan stílusban ír, hogy azt hiszed, már a sokadik könyvét tartod a kezedben.

 

Köszönöm a könyvet az írónőnek és a Álomgyár-kiadónak

 

 

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s